top of page

OVER ONS

Onze zaak bestaat al meer dan 40 jaar, voormalig Hollestelle en nu Bonaparte dames- en herenmode. Wij mogen dan ook spreken van een ruime ervaring in de modesector. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit, service en goede kleding adviezen. Wij streven naar een zo breed mogelijke collectie zowel voor de kleine als de grote maten. In het hoogseizoen gaan wij wekelijks naar Amsterdam om onze vooringekochte collectie aan te vullen met de nieuwste mode trends. Het is mogelijk om bij ons een artikel te bestellen indien niet voorradig. U wordt dan persoonlijk op de hoogte gebracht wanneer het gewenste artikel “binnen” is.
Soms komt het voor dat een kledingstuk moet worden vermaakt. Ook deze service kunnen wij verlenen daar wij daarvoor een ervaren coupeuse in dienst hebben. U kunt bij ons altijd terecht om even rond te kijken en een kopje koffie te drinken aan onze koffietafel. Ons motto: “Gezelligheid” en “Tevreden klanten “.

 

Over het gehele jaar verspreid hebben wij diverse acties zoals kortingsbonnen bij uw aankopen, waardecheques voor klanten die opgenomen zijn in ons klantenbestand, speciale aanbiedingsrekjes in de winkel met vaste lage prijzen. Momenteel zijn wij bezig met de uitverkoop. Dus hoge kortingen en kwaliteit voor een lage prijs. Wilt u op de hoogte worden gebracht van onze acties meld u dan via een e-mail aan voor het ontvangen van de Nieuwsbrieven van Bonaparte mode.

bottom of page